sobota 12. března 2016

Vzájemnost obojetnosti


Dokud nebudeme, tak jsme.

Dokud nebudeme, tak jsme. Budeme podle toho jací jsme nyní, to jací jsme nyní, je následnost toho, jací jsme byli. Proto je minulost ukryta v budoucnosti.


Jsme Alenka v říši jménem život, která je o nic méně chaotičtější než ta, kterou se nechala sama Alenka oplývat.
Jsme Alenka v říši jménem život, kde Alenka je ztráta sebe sama ve svém vlastním potenciálu a život po potenciálu dychtící Striga (příběh Zaklínače).
Jsme Bojovníci za naději, která dovede být díky strasti bytí překrásně beznadějná.
A tak na cestě za ideálem, který je nám nadějí, se stáváme snahou, která nás každým dalším snažením dostává k našemu ideálu, blíž k naší naději a je-li onen ideál,
skryt v nás samých a naděje komplexní naplnění potenciálu, jsme díky této snaze blíž sami k sobě, kde já splyne s já, abychom mohli být opět celistvá, jednotná a komplexní bytost.


Jsme páni i otroci, jsme bolest a uspokojení, jsme strach i odvaha, jsme síla i slabost.
Jsme život, v rámci jeho žití, plníme svou formu, která je více a více komplexní o dualitu bytí jako takovou.
Pro to, aby bylo krásné počasí, musí nejdříve být počasí nehezké, a když svítí moc dlouho slunce, víme, že bude následovat bouřka.
Smíření se s dualitou, tedy, s jejími výkyvy, nás činí moudrými, moudrost je však sama o sobě též oním výkyvem, není tudíž univerzální odpovědí, je ale odpovědí silnější, ale ne o nic víc než univerzálnost duality, tedy, meta-dualita (dle mě).
Meta-dualita, jakožto řídící třída duality je jen jedna, je to ona meta informace tak moc protlačovaná pop a jinou kulturou v a po roce 2012, tedy, "co dáme, to se nám vrátí", "jak je dobře, bude i špatně", ergo, výkyv nalevo, se rovná výkyv napravo. Dovolím si však ještě přidat, že i přes celkovou rovnost těchto výkyvů, máme každý odlišnou kombinaci, hloubku a rychlost výkyvů, tedy(KHR duality). Konečná informace z mého pozorování vycházející je ta, že ona dualita a její KHR, jsou meta-prvky formující naší formu, nás samé.

Dualitu je třeba přijmout jako naši součást.
Je třeba sebe sama nalézt, abychom mohli rozklíčit potenciál, který se v nás skrývá, nedopusťme abychom umírali mrtví. Chtějme a buďme živý, protože až když opravdu žijeme, bojíme se že to ztratíme, proto se bojíme smrti, i když se jí nebojíme, i když ji však nedáváme strach jako takový vnímáme ji jako rušitele života, toho, který žijeme, který milujeme, o který se bojíme, že ztratíme.

Žijeme abychom mohli umřít, umíráme, abychom se mohli narodit a rodíme se, abychom mohli žít.


Žádné komentáře:

Okomentovat