neděle 24. dubna 2016

Co s nevyužitým časem?


Nemáte co dělat? Ale jistě máte co zlepšovat.

Nemáte co zlepšovat? Jistě je něco co vás trápí.

Nic vás netrápí? Ale chcete přece něčeho v životě dosáhnout.

Nechcete něčeho v životě dosáhnout ? A už jste něčeho dosáhli? Ono i když se to nezdá, vždy je cesta, po které se dá jít, i když nás už jedna cesta do cíle dovedla, je tu další, po které se dá jít, záleží však jestli chceme.

Ničeho jste nedosáhli? Tak je nejvyšší čas tuto nepřízní pro dosažení vašich cílů plnou chmurnost otočit k lepšímu, nemyslíte ?

Cesta byla delší než dlouhost samotná a vy stále jdete, avšak už nevíte kam ? To protože jste skoro tam, tam kde leží cíl!

Zde se z vás stává více než ten, který na cestu vešel, zde jste v této fázi pro to, kvůli čemu jste na tuto cestu šel. Transformace. Učiní z žáka dané cesty na mistra směru, až nakonec budete objevitelem cíle, cíle možná pro svět, ale zcela jistě pro sebe, čímž budete moci dosáhnout úrovně světové.

Na cestě, tedy té správné, bychom se měli najít, ale abychom se mohli najít, tak se musíme nejdříve ztratit, protože je více než možné, že jsme to nebyli zrovna my, kdo na cestu vkročil, jen jestli se pak na cestě objevíme a budeme to skutečně my, jsme na cestě pravé.

Cesta je výsledkem minulosti, která je přítomností, cíl, tedy výsledek přítomnosti, je budoucnost našeho směru.

Žádné komentáře:

Okomentovat